Parkinson boxing (PBX)
bij GOAT

Volgens Amerikaans onderzoek worden parkinson symptomen effectief verminderd door boksen en vertraagd intensief bewegen de progressie van de ziekte. Hierdoor staat bij PBX non-contact boksen centraal maar wordt dit afgewisseld met andere oefeningen gericht op coördinatie, dubbeltaken, kracht en conditie.  Doelgerichte, intensieve, stressverlichtende en vooral leuke workouts die de kwaliteit van het dagelijks leven verbeteren. 

uitdagende hiit workouts

Met ‘High Intensity Interval Training’ wissel je intensieve intervallen af met rust. De variërende interval oefeningen draaien om boksen, (oog- hand)coördinatie, dubbeltaken, conditie en kracht. 

De sporter centraal

Ondanks dat we de trainingen nauwkeurig samenstellen en toespitsen op de ziekte van parkinson ben je bij ons geen patiënt maar sporter en zo behandelen we je ook.

gecertificeerd pbx coach

ParkinsonBoXing vraagt om specifieke kennis over de ziekte en op welke manier intensief bewegen daarbij kan helpen. Wij zijn gecertificeerd door ParkinsonBoxing Nederland (Ede).

Duurzaam resultaat

Het doel van de trainingen is om het dagelijks leven te verbeteren en het degeneratieve proces te vertragen. Je bouwt kracht, flexibiliteit en snelheid op en voelt je fitter & energieker.

Kies wat het beste bij je past

Wij bieden ParkinsonBoXing aan met 1-op-1 trainingen.  Deze 1-op-1 training worden specifiek afgesteld op de individuele sporter en daarbij geven we maximale persoonlijke begeleiding. Hieronder valt onder andere een persoonlijke plan op maat om de beste resultaten te realiseren.

tarieven

(per 4 weken)

Intake | GRATIS

1x per week / 60min | 160 (40,- per sessie) 

2x per week / 60min | 280 (35,- per sessie)

"THE BOX"

Je hebt niet veel ruimte of fancy apparaten nodig om het maximale uit jezelf te halen. Een garagebox van 18m2 met een laag plafond, ingericht met alleen de essentiële apparatuur om jou fitter dan ooit te maken; “THE BOX”. Deze kleinschalige unieke donkere ruimte creëert voor jou de beste ambiance om de strijd aan te gaan met jezelf. 

Uiteindelijk is “THE BOX” er niet alleen om goede workouts in te geven maar om jou te laten realiseren dat je sterker bent dan je eigenlijk dacht om vervolgens diezelfde mindset mee te nemen in je dagelijkse leven. 

The Box
word de beste versie van jezelf.

interesse? laat je gegevens achter

dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend & gratis intakegesprek