Over goat

GOAT Training wil mensen, die de beste versie van zichzelf willen worden, begeleiden, inspireren en motiveren om dit op duurzame manier te realiseren door middel van personal training, mini groepslessen, online coaching en/of afvaltrajecten.

meet your coach

Hey! Ik ben Steven en ik zou mezelf willen omschrijven als enthousiast, ondernemend en bovenal enorm sportief. Ik heb me de afgelopen jaren steeds verder verdiept in de wereld van fitness, kracht- en conditietraining. Deze kennis en eigen ervaringen, gecombineerd met mijn bekwaamheid van marketing (BSc Commerciële Economie) en het wetenschappelijke perspectief van mijn master (MSc Business Administration), stellen mij in staat om waardevolle informatie te onderscheiden van de talloze onzin verhalen die zich in de fitness- en gezondheidswereld de ronde doen.

Na het jarenlang trainen van vrienden en familie hoop ik met GOAT mijn kennis te delen met jou. Ik zal jou als coach niet alleen alle handvatten aanreiken die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken, maar vooral ook jou vertrouwenspersoon zijn. 

Samen een duurzame lifestyle ontwikkelen waardoor jij de beste versie van jezelf kan worden (en blijven)!

IMG_6191
GOAT LOGO 1

Greatest.
Of.
All.
Time.

De GOAT Filosofie.

GOAT is een welbekende afkorting van ‘Greatest Of All Time’. Onze missie is ook om jou te begeleiden in het proces om de ‘beste versie van jezelf’ te worden. Dit doen we door de best mogelijke persoonlijke begeleiding, een individuele aanpak en op basis van zoveel mogelijk wetenschappelijk onderbouwde principes en methoden. Wij zorgen ervoor dat jij de tools krijgt aangeboden die je nodig hebt om jouw doelen te realiseren. Het enige wat we van jou vragen is motivatie en doorzettingsvermogen om zo de beste versie van jezelf na te streven.

"THE BOX"

Je hebt niet veel ruimte of fancy apparaten nodig om het maximale uit jezelf te halen. Een garagebox van 18m2 met een laag plafond, ingericht met alleen de essentiële apparatuur om jou fitter dan ooit te maken; “THE BOX”. Deze unieke donkere ruimte creëert voor jou de beste ambiance om de strijd aan te gaan met jezelf. 

Uiteindelijk is “THE BOX” er niet alleen om goede workouts in te geven maar om jou te laten realiseren dat je sterker bent dan je eigenlijk dacht om vervolgens diezelfde mindset mee te nemen in je dagelijkse leven. 

The Box